Kristallkrona Hänge Rumskönhet är mycket stark

Crystal lampa typ

Enligt stilen är indelad i följande:

1. Kristallkrona Hängsmycke Enkel och modern stil kristall lampa: består av kurvor och asymmetriska linjer, som pedikeller, knoppar, druvor, insektsvingar och naturen i den vackra, vågiga formen och så vidare. Några av linjerna är mjuka och eleganta, några Qiu Jin och fulla av rytm, hela tredimensionella formen och den metodiska, rytmiska kurvan för integration.

2. Kristallkrona Hängsmycke Europeiska kristalllampa: Europastil lampor uppmärksammar symmetrisk rymdskönhet. Om det bara är på den klassiska stilen enligt katttigeren, är den bunden att förstöra sin klass, kasta en uppstart som vulgärt motstånd. Europeisk stil belysningsstil är uthållig, för det första eftersom det spänner på ett rimligt, symmetriskt förhållande. Många människor tenderar att få en illusion att klassicalism är magnifik, det vill säga mycket dekoration. Kärnan i europeisk stil lampor är inte fallet, skönheten i europeisk stil belysning är nu detaljerna i sättet att hantera övningen av temperament klassiker, så lamporna i Europa-stil ger människor en rik kulturell atmosfär.

3. Kristallkrona Hängsmycke Enkla ljus i europeisk stil: även känd som neoklassiska ljus i europeisk stil eller moderna ljus i europeisk stil, det är klassisk europeisk stil i de enkla designelementen i hembelysningen kollektivt. Den integrerade klassiska lampan i europeisk stil av de eleganta, lyxiga generösa funktionerna, finns enkla och ljusa nya funktioner.

4.Kristallkrona Pendant Modern kinesisk kristall lampa: modern kinesisk stil design, men också till en ny kinesisk stil. Modern kinesisk stil avser den organiska kombinationen av tradition och modernitet. Det är en rimlig arv och utveckling av den traditionella arkitektoniska kulturen. Imagination är den klassiska stilen av hem som passerar genom tid och rum. Därför kan det också bli en hemkultur genom tid och rum. Denna stil i den nuvarande arkitektoniska designen har inredningen fler tillämpningar.

5.Kristallkrona Hängsmycke Landlig kristall lampa i amerikansk stil: Landets amerikanska stil för att överge det omständliga och lyxiga och olika stilar av utmärkta element i samlingen av integration, till komfortorienterad, betonar "återvänd till naturen", så att denna stil blir mer avslappnad och bekväm.

6.Kristallkronahänge Postmodern belysning: termen postmodernism uppträdde först i spanska författaren de Onis år 1934, "spansk och spansk poesi", en bok som brukade beskriva modernismens internalism, särskilt en slags modernistisk rationell, rationell upprorisk psykologi, det vill säga postmodern stil.

Faktum är att lampan i den mjuka konstruktionen upptar en viss position, men många kommer att ignorera den här detaljen.

Först och främst vill jag prata om varför vi känner att hushållsljusen, så mycket värre än utomlands.

Personlig känslighetsskillnad i följande tre punkter:

1.Kristallkrona Pendant Kinas belysningsdesign är begränsad av höjden domineras i allmänhet av taklampor, och utländska i grunden ljuskrona-baserade. Ljuskronor i designen kan spela utrymmet och rummet för att vara mycket högre än taket.

2. design av det saknade varumärket, belysningsföretaget som vi tycker om vad är det? Panasonic, Philips, verkar faktiskt bara vara i elefantbelysningsföretaget, inte ett designföretag.

3. Kinas ljusindustrin designers i designen av tiden är särskilt att använda materialet är PVC (det vill säga plast eller akryl), kristall (glas); och utländska designers för materialet att förstå mer djup, material blanda och matcha, till exempel följande avsnitt är PVC och metall med.

Specifikt leda till en sådan anledning tror jag att det finns flera punkter:

Pris

Mycket tid att säga att ett öre av varor, denna utländska design kräver mycket öppna mögelavgifter och hantverksstöd, och det inhemska lampanpriset är generellt sett inte högt. Även om du köper höga priser på lampor, används denna premie ofta i varumärkesavgifter och marknadsföringskostnader, som sällan används i själva konstruktionen.

2. patent

Den inhemska patenträtten kostnaden är mycket hög, många gånger du arbetade hårt för att designa ett ljus, människor byter en fasad billig dig halva priset att sälja, fler och fler människor kopierar till Kina lever, inte Design för Kina

3. Inredning

Många inredare i mjuka på estetiken är behovet av att förbättra, och idag gjorde jag bilden, det kan vara en hel del inredningsarkitekter är första gången att se. Även den estetiska professionella personalen förbättrades inte, utan också hur man hjälper hemförbättringsanvändare att förbättra sin familjs estetiska egenskaper?