Crystal Chandeldier Pärlor Dier Pärlor Vacker Och Ljus

Crystal Chandeldier Pärlor är vacker och ljus, men det är inte lätt att städa rengöring sak, speciellt för många kristall pärlor ljuskronor, fysisk städning och mycket besvärligt, men idag Xiaobian att lära dig tre Crystal Chandeldier Beads Iers Rengöringsmetod, enkel och bekvämt, lätt att göra ditt hem kristall lampa föryngrat.

1. Rengör vatten Crystal Chandeldier Pärlor ier: Torka ibland, och det kan inte vara mycket bra att ta bort Crystal Chandeldier-pärlorna ovanför dammfläckarna, eftersom lampans värme och andra anledningar, vissa fläckar är mer envisa. Men eftersom huvudkomponenten eller dammet, så rent med vatten, kan vara rent. I det här fallet rekommenderas att Crystal Chandeldier Beads ier försiktigt demonteras, med en fuktad mjuk trasa skruvas flera gånger. Skrubba, låt inte Crystal Chandeldier-pärlorna ligga på metalldelarna, som för lång exponering för vatten, för att inte rostar påverkar skönhetens utseende, och även orsakar säkerhetsrisker.

2. Torka metoden för att rengöra Crystal Chandeldier Pärlor ier: Allmänt Crystal Chandeldier Pärlor ier med lång tid, men i kristallytan täckt ett lager av damm och det är inte svårt att ta bort fläckarna. I det här fallet behöver rena kristallkandeldierpärlor inte behövas yrkesverksamma för att demontera ljuskronan nere, stående högt, med en ren mjuk bomull, varsamt torka kan vara. Behöver inte vatten eller andra rengöringsmedel som kan återställa ädelstenen hos Crystal Chandeldier Beads Iers. Torka bör vara uppmärksam på att försiktigt hålla Crystal Chandeldier Beads ier, men också uppmärksamma deras höga säkerhet.

3. petroleum rengöring Crystal Chandeldier Pärlor ier: det finns några Crystal Chandeldier Pärlor iers förutom vattnet ovanför dammet kan avlägsnas finns det vattenolösliga fläckar. Petroleum är ett bra lösningsmedel för sådana fläckar och kan lätt avlägsnas. När du rengör Crystal Chandeldier Beads Ier, förbered en liten skål med grund botten, håll ungefär två tredjedelar av fotogen, och demontera sedan Crystal Chandeldier Beads ier efter komponent, dra i petroleum en i taget i 5-10 minuter med en ren mjuk bomull torka försiktigt ytan av kristalldelarna, då kan du se fläcken har blivit helt upplöst, det är lätt att raderas. Tills alla fläckar rensas och använd sedan den mjuka tvålen i tvålvatten, rengör med en mjuk trasa, reparera kerosen med Crystal Chandeldier Beads iers, och torka sedan med vatten.

Behövs de tre grundläggande Crystal Chandeldier Beads ier-rengöringsmetoden, deras hem kommer att kunna få allt städarbete, naturligtvis, om några hotell, köpcentra, stora kristallkandeldierpärlor, måste vi be professionella att rengöra.