Kristallkula identifiering


Kristallerna som är vanliga på marknaden utanför vita kristaller är sällan mycket öppet. engelsktalande, mycket tydligt färgade kristaller är i stort sett hundratals rmb. Gemensamma returen har några flockning och is sprickor (spricka) crystal bollar, även vita kristaller är sällsynta och transparent kristall är tyngre, svalare r. kristaller kommer endast märkas om det är en flockning eller en spricka.

Här är några andra sätt att identifiera kristaller;

Syntetisk kristall

Sammansättning och struktur är exakt samma som naturliga kristaller, särskilt när kristallen är mycket ren inuti, och det är svårt att se någon funktion utan laboratoriet. Det är svårt att skilja mellan naturliga och syntetiska kristaller med hjälp av bärbara enheter såsom blotta ögat och tio gånger förstoringsglas. Men det finns också en mindre användbart sätt att sätta kristallerna i rummet i rumstemperatur att svalna dem och känna deras cool. Generellt sett, naturlig kristall är svalare och syntetisk kristall eller glas har varma känslor. Men denna metod påverkas av väder och miljö, och vintern är inte tillämplig. Och eftersom individer har olika känslor om temperatur, det är bara ett sätt att hjälpa.

En av följande egenskaper kan identifieras som syntetiska kristaller:

(1) glasbord som inte kommer rengöras en tid kommer att falla på ett lager av damm. Du måste ha sett detta fenomen. I kristallen inuti för att se om liknande damm ”skrivbordet” fenomen, som är att säga det är många mycket små i crystal grå eller vita prickar längs ett plan eller några parallella plan distribution och resten av kristallen är mycket ren. Det är i princip syntetisk kristall.